De werkgroep heeft een verhaal geschreven over Louis Weijs ook wel "Stierle Lowieke" genaamd. Dit verhaal kunt u lezen door op onderstaande link te klikken:

Stiere Lowieke (pdf)

De werkgroep Historie Leunen heeft een jaarverslag over 2017 online staan. Dit kunt u lezen door op de volgende link te klikken:

Jaarverslag 2017
(pdf)

Alle woningen van Leunen op de foto:
Sinds 2010 zijn wij bezig om alle huizen van Leunen in kaart te brengen. Onze fotograaf heeft alle huizen in Leunen gefotografeerd. Deze worden in een bestand gezet, aangevuld met gegevens die van het huis bekend zijn, waaronder bouwjaar en bewoners, maar ook oude foto's.
Mocht u nog in bezit zijn van oude foto's, houden we ons aanbevolen om deze te scannen. Neem dan contact met ons op.

Bidprentjes:
Bidprentjes worden ook wel gedachtenisprentjes genoemd. Op dit moment hebben we meer dan duizend bidprentjes van mensen die een verbintenis met Leunen hebben in onze verzameling. Klik op onderstaand om het doorzoekbare bestand te raadplegen.
 

Bidprentjes ◄ (pdf)

Mocht u in bezit zijn van nagedachtenisprentjes, houden we ons aanbevolen om deze te scannen. Neem dan contact met ons op.

Volkstelling:
Om helder te krijgen wie er waar in Leunen gewoond hebben, maken we gebruik van de volkstelling van 1848 en van het kerkarchief van 1874.


De verzamelde informatie is nog niet compleet en wordt daarom nog niet gepubliceerd.

Mocht u nog in bezit zijn van Leunse informatie, neem dan contact met ons op.

 

Werkgroep Historie Leunen 2012 - 2019

Alle rechten voorbehouden